ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

IMG_7508
Τα αιτήματα της Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ να γίνουν άμεσα αποδεκτά!
Ημερομηνία: 29 -05-2015 (Παρασκευή)
Ώρα : 12:30
Μπροστά από το γερμανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη
Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 33 , στην παραλια, σταση Σχολή Τυφλών

Διεθνής έκκληση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Αγωνίστρια GÜLAFERİT ÜNSAL

Η Τουρκάλα Αγωνίστρια Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ εδώ και 53 ημέρες σε απεργία πείνας στις φυλακές Γερμανίας!

Έκκληση αλληλεγγύης.  Ελάτε και ταχθείτε σήμερα αλληλέγγυοι με τους αριστερούς αντιφασίστες που διώκονται  από την Τουρκία μέχρι την Γερμανία. Συμβάλετε και εσείς για να τερματιστεί άμεσα η καταστολή ενάντια στην Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ, στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου. Για το άμεσο σταμάτημα των εφόδων και της ποινικοποίησης μέσω του νόμου 129b (αντιτρομοκρατικός νόμος Γερμανίας). Ενάντια στις δίκες  αριστερών από  την Τουρκία, την Ανατολική Ομοσπονδια και την ΑΤΙΚ. Ο πραγματικός τρομοκράτης είναι το καθεστώς της  Τουρκίας. H Γερμανία υποστηρίζει αυτό  το καθεστώς ξεκάθαρα  και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

    

Λευτεριά σε όλους τους φυλακισμένους του νόμου 129b!
Τα αιτήματα της Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ να γίνουν άμεσα αποδεκτά!
Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: 

https://secure.avaaz.org/de/petition/An_das_Bundesministerium_fuer_Justiz_Hr_Bundesminister_Heiko_Maas_An_den_Petition_im_Zusammenhang_mit_Hungerstreik_von_G/?pv=3&rc=tagging&fb_action_ids=1590797564508121&fb_action_types=og.shares

     Προς το ομοσπονδιακό υπουργείο δικαιοσύνης, τον Υπουργό Χάικο Μαας: για την απεργία πείνας της Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ η οποία βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου.

     Στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου – Πανκόβ βρίσκεται η Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ, σε απεργία πείνας από την 6η Απριλίου, λόγω κακόβουλης συμπεριφοράς μιας συγκρατούμενης, καθώς και της λογοκρισίας διαφόρων νόμιμων βιβλίων, εντύπων και περιοδικών.
Η κ. Ουνσάλ είπε τα αιτήματα της από την αρχή της απεργίας της προς τη διοίκηση των φυλακών, παρόλα αυτά δεν άλλαξε τίποτε μέχρι τώρα, και η διαβίωση των φυλακισμένων που έχουν φυλακιστεί  για πολιτικούς λόγους έχει γίνει επικίνδυνη εξαιτίας των καψονιών, μέχρι και απειλών με μαχαίρι από μια συγκρατούμενη. Επειδή λοιπόν η αρμόδια υπηρεσία των φυλακών συνεχίζει να κλείνει τα μάτια, και εμείς δεν θέλουμε πλέον να παραμένουμε αμέτοχοι ενώ απειλείται η ζωή των φυλακισμένων, κάνουμε έκκληση στους αντιπροσώπους της ομοσπονδιακής βουλής και στο υπουργείο δικαιοσύνης ώστε να χρησιμοποιήσουν όλες τους τις αρμοδιότητες ώστε να φροντίσουν η διοίκηση των φυλακών του Βερολίνου – Πανκόβ να αναλάβει τις ευθύνες της  και να προστατέψει τη ζωή της Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ και να ικανοποιήσει τα νόμιμα αιτήματά της ώστε να τερματιστεί και η απεργία πείνας.

Advertisements

One thought on “ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

  1. Παράθεμα: Από την παράσταση διαμαρτυρίας στο γερμανικό προξενείο | Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Πρόσφυγες & Αγωνιστές από την Τουρκία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s