Αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας! Διαμαρτυρία στο τούρκικο προξενείο (Θεσσαλονίκη)

AΜΕΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους λαούς της Τουρκίας!
ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον Κουρδικό λαό, στον οποίο άνοιξε ολοκληρωτικό πόλεμο το φασιστικό κράτος του Ερντογάν και του AKP! Θάνατος στο φασισμό, λευτεριά σε όλους τους λαούς! Κάτω ο φασισμός. Ζήτω ο αγώνας μας!
Διαμαρτυρία μπροστά στο τούρκικο προξενείο – Θεσσαλονίκη
Δευτέρα 14.09, 13.00
Το φασιστικό κράτος της Τουρκίας δείχνει για άλλη μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο, με την κήρυξη απαγόρευσης κυκλοφορίας σε πολλές πόλεις και επαρχίες που ισχύει ακόμα και για βουλευτές, επιβάλλοντας συνθήκες τρομοκρατίας!

Χιλιάδες άνθρωποι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε φρικτά βασανιστήρια. Τα πτώματα πολλών από αυτούς στοιβάζονται σε ψυγεία για να αποκρυφθεί η αλήθεια από την κοινή γνώμη. Την ίδια στιγμή στερούν από το λαό την πρόσβαση σε γιατρούς, φάρμακα και φαγητό.
Σπίτια και μαγαζιά καίγονται μαζί με ανήμπορους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα. Η αστυνομία σε συνεργασία με τη φασιστική κυβέρνηση καλύπτει τους φασίστες οι οποίοι σταματούν υπεραστικά λεωφορεία ψάχνοντας για Κούρδους προκειμένου να τους λιντσάρουν ή κάνουν εμπρηστικές επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία του κουρδικού κόμματος HDP. Στο στόχαστρο έχουν μπει πρώτα οι επαναστάτες και οποιαδήποτε ριζοσπαστική φωνή και ακολουθούν οι λαοί της Τουρκίας.
Το φασιστικο κρατος του AKP θέλει να πνίξει ακόμα και αυτή τη μικρή φωνή ελευθερίας. Ακόμα και το άλλο κόμμα (CHP) αλλά και τα διεθνή media του συστήματος (Hurriyet, Cumhuriyet, Atv, Sabah κλπ.) δέχτηκαν επιθέσεις.
Η κρίση του φασιστικού κράτους της Τουρκίας φάνηκε στις τελευταίες εκλογές, στις οποίες το AKP δεν εξέλεξε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Το γεγονός αυτό οδήγησε τον Ερντογάν στο να ανοίξει πόλεμο κόντρα σε οποιονδήποτε τάχθηκε εναντίον της χούντας, ώστε να διασφαλίσει την επανεκλογή και την αυτοδυναμία του στις επαναληπτικές, προσεχείς εκλογές. Η πολιτική της σφαγής των αγωνιζόμενων λαών συνεχίζεται.
Ας μην περιμένουμε να γίνουν κι άλλες σφαγές!
Ας ενώσουμε τις φωνές μας με τις φωνές των λαών της Τουρκίας που αντιστέκονται στον ιμπερεαλισμό και το φασισμό!
Καμιά ειρήνη με τον ιμπεριαλισμό και το φασισμό!
Θάνατο στο φασισμό, λευτεριά στους λαούς!
Ούτε στην Τουρκία ούτε πουθενά, τσακίστε το φασισμό σε κάθε χώρα!
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s